,

10 FACTS DU IKKE VIDSTE OM LIONEL MESSI!

10 TING DU IKKE VIDSTE OM LIONEL MESSI!

  1. Da han var lille manglede han væksthormoner, hvilket resulterede i at han i en periode på 3 år, ofte skulle stikke en nål i benet. Det kom til at koste 1500 dollar om måneden, omregnet danske kroner, 370008kr,- på 3 år!
  2. Da Messi var 13 år, underskrev han sin første kontrakt, men ikke som man normalt ville gøre det. Den blev skrevet under på en serviet, fordi Barcolanas sekretær var så begejstret for ham, at de bare måtte have en kontrakt til ham, med det samme!
  3. Messi var meget glad for mad, og efter han havde skrevet under på kontrakten med Barcelona, blev de nød til at hyre fysioterapi til ham, for at få ham på andre tanker!
  4. Hans fulde navn er Lionel Andres Messi!
  5. Han startede med at spille fodbold i hans fars klub Grandoli, i en alder af 5 år!
  6. Han debut for det argentinske landshold, kom i 2005 da han var 18 år. Han kom ind i det 65 minut, men nåede kun at spille i 1 minut før han fik rødt kort. Efterfølgende sad han i det argentinske omklædningsrum med tårer i øjnene!
  7. Efter Messis søn i 2012 blev født, var der mange der gerne ville have en kontrakt med ham. Der gik ikke mere end 72 timer, efter hans fødsel, før han havde en kontrakt med Newell s Old Boys!
  8. Han slog i 2012 en rekord, ved at score 86 mål, i 1 kalender år. Den tideligere rekord, fra 1972 var på 85 mål!
  9. Han ejere stadig sit gamle hus i Argentina, selvom han ikke har været der i næsten halvdelen af sit liv!
  10. Efter han fik sit første barn Thiago, har han fået taotoveret hans navn på lægen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *