HVORFOR BRUGE VORES SIDE?

Hej! Først og fremmest vil vi sige tak fordi du bruger vores hjemmeside, fodboldrummet.dk.

Denne her hjemmeside er lavet for at du kan hygge dig med at læse, og se nogle forskellige ting, og facts, som alt sammen på en, eller anden måde handler om fodbold.

Hvorfor bruge vores side frem for at søge på nette og Youtube? På vores hjemmeside er det hele samlet sammen til 1 forum, hvor man kan nemt kan overskue at finde lige præcis det du søger.

Vi har også en Facebook side som du kan like. Så når der er kommet noget nyt på hjemmesiden, deler vi det, og så kommer det op i dit facebook feed. Faktisk hvis du liker facebooksiden, skal du ikke engang tænke på at gå ind på vores hjemmeside, for så kommer de jo bare op på dit feed, smart ikke? Du kan finde vores facebook side, ved at gå ind på fodboldrummet’s startside, og så er den lige til højre.

Hvis du ikke er på Facebook, eller du bare gerne vil have mere, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre forskellige steder på vores hjemmeside.

Hvis du har nogle spørgsmål du gerne vil have besvaret, skal du bare udfylde den formular der kommer frem når du klikker på ”Kontakt Os” i menubaren i toppen af hjemmesiden. Hvis du har nogle videoer, eller facts, du mener vi bør have på vores hjemmeside er du mere end velkommen til at sende et link ved at udfylde formularen, eller sende et link på Fodboldrummet@hotmail.com.

Tak for din tid, vi håber du har og får en god oplevelse med fodboldrummet.dk i fremtiden.

Så er det jo ikke andet for end at gå på opdagelse!

Mvh. Fodboldrummet.dk 🙂